Tuesday, April 6, 2010

The Wozniacki top 3 - Dumb commercials - w760i

Kender vi nogen dansk tennisspiller som er blevet kåret til årets tennisspiler 2 år i træk, den mest vidende og er nr. 3 på verdensranglisten?

Næ, fordi Caroline Wozniacki er polak. En meget reklamevant polak. Hun er dygtig, ser fint nok ud, men hendes reklamer er elendige. Derfor er det med glæde, at præsentere kavalkaden:

The Wozniacki top 3 - Dumb commercials



På 3. pladsen finder vi en reklame for Sony Ericsson w760i. Reklamen starter med at vise en Caroline der via GPS finder Rosenborggade, en gade som ligger centralt placeret ved kongens have. Hvis man kigger nøje på displayet står der, at hun er 100 m fra sit mål. Efter lidt løb, hvilket er yderst komisk med hendes 1:1 rygsæk, omkring noget der kan være flintholm station og andre områder fra KBH NV, som, bevares, ligger hist og pist fra Rosenborggade, ender hun på Gothersgade. Komikken understreges ved, at hun kun er nået 10 m tættere på sit mål. Noget af en omvej...

Næste klip er en tennisbane, i hvad der mest ligner Vestegnen, eller et typisk arbejderkvarter i engelsk slum. I et slow-motion kast omdannes hendes mobil til en robot i stil med Transformer-universet (hvis de dog bare havde set den samme geni-streg og carstet Megan Fox). Det store opgør er under opsejlingen, i en face-2-duel og spoiles totalt af tag-linen "I "Love" new tracks". Tracks kan både betyde bane, i Carolines tilfælde der elsker (tennisbaner), eller for os forbrugere, nye (musik)numre.

Hvad jeg har fået ud er reklame er at jeg med w760i får en skod GPS, der ikke kan finde rundt i Danmarks hovedstad, og en transformer-robot der kan folde ud og nærmest myrde mig hvert sekund. Den eneste der tyder på musik, er en sølle citröen-bil-til-robot-soundtrack-rip-off og Carolines hørebøffer der mindst af alt ligner en formindskning af Prinsesse Leas kødklumper af håropsætning.

Kiksethed, dårlig research og generel leflen for hvad der normalt virker for action-pack-pee-wee-segmentet (kvinder i nederdel, robotter og sport) gør at Sony Ericsson's W760i indtager en flot 3. plads over Caroline Wozniacki's værste reklamefilm

No comments:

Post a Comment